Hoe geef ik de seed van mijn wereld op?

Om je wereld seed aan te passen moet eerst jouw server uitzetten en de bestaande wereld verwijderen, volg daarna de volgende stappen:
1. Ga in Multicraft in het linker menu naar bestanden en klik hier op.
2. Klik op "Server instellingen", hierna krijg je een lijst met een aantal configuratie bestanden.
3. Klik op "Server Settings" zoek in dit configuratie bestand naar Level Seed.
4. Zet hier achter de seed die jij wilt opgeven bijvoorbeeld: -4707851673728401342.
5. Klik hierna op de "opslaan" knop onderaan de pagina.
6. Start de server, deze maakt nu de nieuwe wereld aan met de opgegeven seed van jou.