Pterodactyl app

In de Google Play Store kan je de app downloaden van Pterodactyl. Hier kan je jouw servers beheren via je Android device.

Om jouw servers te kunnen beheren in de app moet je verbinden met onze panel. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

Download de app in de Google Play Store klik hier

images

Open de app, je krijgt nu scherm te zien waarop staat dat je moet inloggen.

Inlog pagina

Vul bij "server URL" in: ptero.vinehosting.nl

Inlog pagina met domein

Vul bij "Gebruikersnaam of E-mail" jouw gebruikersnaam of email in, die je ook gebruikt om in te loggen op ptero.vinehosting.nl

Panel met Username

Vul bij "Wachtwoord" in jouw wachtwoord waarmee je inlogt op ptero.vinehosting.nl

• minecraft, pterodactyl, app, android